6. фестивал књиге „Сви смо ми читаоци” – Позив волонтерима!

Удружење издавача и књижара Србије, непрофитна и независна организација са статусом репрезентативности у својој области, од 4. до 13. маја ће по шести пут организовати фестивал књиге Сви смо ми читаоци у парку испред Храма Светог Саве.

С обзиром на значај и обим фестивала, који ће осим многобројних издавача обухватити и веома занимљив програм, Удружење упућује позив свим младим особама које би желеле да се изблиза упознају са организацијом једне културне манифестације.

Позивамо заинтересоване волонтере да се прикључе организационом тиму и стекну праксу у области односа с јавношћу, организације, маркетинга и књижевности. Уколико сте заинтересовани за учешће, пошаљите своју биографију и кратко мотивационо писмо на мејл адресу sekretar@izdavaci.rs до 12. априла, уз навођење области која вам је најинтересантнија. Искуство ни године нису важни, већ ентузијазам и жеља за радом и учењем.

Изабраним кандидатима нудимо рад у младом и динамичном тиму, на узбудљивом пројекту са великим бројем садржаја. Сви волонтери ће добити потврду и препоруку Удружења издавача и књижара Србије за професионалан допринос организацији.